Virtueel adres / Vestiging maatschappelijke zetel

U kunt eveneens in een van onze Technologiehuizen een postbusadres nemen of een vestigingsadres van uw maatschappelijke zetel. In naam van uw bedrijf beantwoorden wij de telefoon, beschikt u over een gepersonaliseerde brievenbus en kan u flexibel gebruik maken van de beschikbare vergaderruimte om uw plaatselijke klanten te ontvangen.

Dat is bijvoorbeeld wat het Nederlandse Antratek en Infoland doen.

Antratek is een Nederlands bedrijf dat elektronica voor embedded systemen importeert en distribueert. Omdat ze na de Nederlandse markt, ook in België voet aan de grond wilden krijgen, besloten ze een postbusadres te nemen in het Technologiehuis. 

Willeke Fox (Antratek): "We kregen niet enkel een postbusadres, we kregen ook advies van Innotek, de organisatie die de Technologiehuizen beheert. Zo raadden ze ons aan om een Belgische bankrekening te openen. En het scheelde voor de potentiële Belgische klanten toch heel wat indien hun eerste telefonisch contact in het Vlaams verliep. Wij vinden onze service na verkoop heel belangrijk en indien de Belgische klanten hun product wilden ruilen, huurden we bij Innotek een vergaderzaal om zo een persoonlijk contact te kunnen garanderen. We hebben zelfs een opendeurdag georganiseerd, mede dankzij Innotek." www.antratek.nl

Geïnteresseerd?
Contacteer Toon Peeters via mail op tp[at]innotek[dot]be of telefonisch op +32 14 570 570